tiistai 1. heinäkuuta 2014

Seinien sisustusta


Sisustusvalinnoissa seiniin tavoitteena oli, että materiaalit tulisi löytää vakiomallistosta. Aluksi se tuntui vaikealta, kun kaikki valinnat kohdistui kalleimpiin vaihtoehtoihin. Sisustusillassa emme vielä saaneet kaikkea mietittyä, joten suuntasimme Nurmijärven Värisilmään, Nurmitapettiin. Siellä saimme erittäin hyvää palvelua nuorelta sisustusmyyjältä. Kun tapettikirjoja selaili ja tuumailimme aikamme, valinnat, hyvin neutraalit sellaiset, kohdistuivat Borosan-malliston tapetteihin. Nimittäin, niistä monet löytyy myös EasyUp-mallistosta, mutta ovat liimalla kiinnitettäviä. Borosan-malliston tapetit kiinnitetään liisterillä. Muut seinät maalataan sävyllä Paperi F497.

Työhuoneeseen tällaista, harmaanhohtavaa.


Aikuisten makuuhuoneen sängynpäätyseinä saa suojakseen tällaista vaaleanhohtavaa. Mietimme rohkeampiakin, mutta tämä ehkä takaa paremmat unet ;)

Ruokailutilan ja olohuoneen takaseinä on yhtenäistä, joten siihen valikoitui myös hohtavan viirullinen tapetti. Seinä on melko pitkä, niin ajattelimme että on viisainta laittaa samaa koko matka.


Tämä geometrisillä kuvioilla höystetty, myöskin hohtava tapetti tulee molempien lasten huoneisiin, yhdelle seinälle. Se, mille seinälle, tuumittiin juurikin Värisilmän myyjän kanssa. Hän osasi kertoa, miten ihmisen huomio kiinnittyy, kun tulee huoneeseen ja missä tulee hyvin esille. Annoin kuusivuotiaan valita ensin itse, mutta valinta muuttui viiden minuutin välein ja osa oli aika villejä, joten yhteistuumin päätimme, että molempiin huoneisiin tulee samaa ja värit tuodaan mahdollisilla sisustustarroilla, tekstiileillä ja muilla yksityiskohdilla. Tavoite on, ettei huoneita remontoida viiteen vuoteen.

1 kommentti:

  1. Kivoja tapetteja olette valinnu! Nuo valkohohtoiset näyttää varmasti hyviltä, kun valo osuu niihin.

    VastaaPoista