torstai 3. heinäkuuta 2014

Tilat alkaa hahmottua


Lattiavalusta on nyt kulunut kolme päivää ja sisäseinien runkoja sekä levyjäkin on jo laitettu. Hirmu nopeaa toimintaa, sanoisin. Maanus kumppaneineen on todella tehokas ja taitava porukka. Onni, että saimme heidät tekemään kotiamme. Betonivalufirma on kaiketi ollut Betonipumppaus Laatikainen ja upeaa jälkeä tekivät. Kun muistelemme vanhan kerrostalokotimme, maantasossa olevan lattiavalun laatua, niin on kyllä ero kuin yöllä ja päivällä. Lattiavalun pinta on tasainen ja kestäisi katsetta sellaisenaan.

Kosteat säät, pitkään jatkunut sadekausi on aiheuttanut sen, että sisälle piti laittaa lisäpuhallusta. Sekin hoitui helposti, kun timpurit olivat hommissa, menin lasten ja lämmittimien kanssa sinne. Heti tuli apu ja lupasivat laittaa ne oikeisiin kohtiin ;) 

Meidän makkarin nurkasta keittiöön päin.Olohuoneesta alempana toiseen lasten ja työhuoneeseen ja ylempänä eteiseen päin. Ylemmässä kuvassa oikealla näkyy takan paikka. Alla näkymiä keittiöstä. Taakse tulee kalusteet myös vasemmalle jatkuen, ikkunoiden väliin saareketta ja kaappi, isomman ikkunan luo ruokapöytä ja kylmäkoneet jää styroksikasan luo.
Kuvat ei loista laadullaan, kun pädillä napsin Ännä selässäni Manducassa ja hän halusi hytkyä ja kuikistella...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti