perjantai 5. syyskuuta 2014

Sistuskärpäsen purema

Kuinka sitä malttaakaan odottaa että pääsee oikeasti ripustelemaan verhoja uuteen kotiin? No, kaksi kuukautta ja sitten pääsee. Iltaisin on tullut etsittyä kaikenlaista sisustamiseen liittyvää.

Neiti Ässän kanssa olemme tuumineet, mitä tulevan koululaisen huoneessa tulee olla. Kuulemma parvisänky. No, tuumitaan sitä myöhemmin. Verhoksi on valikoitunut Marimekon Lumimarjasta tehtävä pitkä verho. 

Herra Ännän huoneeseen olin ajatellut turkoosin valkean ja kenties harmaan, tai iloisten värien liittoa. Marimekon Jakari- kangas ratkaisi pulman. Siitä siis valelaskosverho paloikkunaan, jotta pimennysverho peittyy. Kangas piti hankkia nopsaan, koska on poistumassa. Onneksi Vintti-myymälä Tammistossa pelasti. Kuvassa myös käsipyyhepari, ihanassa meille sopivassa värissä.Vaikka muutammekin upouuteen taloon, ei kaikkia kalusteita voi laittaa vaihtoon. Sohvan olemme tilanneet, sillä vanha on palvellut jo kahdeksan vuotta. Mietimme pitkään, ottaisinko divaanilla olevan sohvan, mutta päädyimme siihen että  liikuteltavalla rahilla divaanilla saa mihin kohtaan tahtoo. Uudeksi sohvaksi valikoitui kotimainen 3-istuttava sohva rahilla, Maskusta. Värinä meillä on harmaa, leveämmät käsinojat ja teräksen väriset jalat. Kuinka paljon kangas ja muut tekijät vaikuttaakin, sillä kuvan sohva on aivan kuin eri mallistosta!


Talollakin on tapahtunut, sillä maalit ja tapetit on seinillä. Seuraavaksi mitataan lattian kosteutta ja saadaan tieto pääseekö laatoittaja jo hommiin. Toivottavasti pääsee! Itse olemme työstäneet pihaa ahkerasti. Saimme Raksakimpan kautta maata pihan tekemistä varten. Maata on kärrätty paljon joka suuntaan. Viikko sitten kaivoimme myös styrokseja terassin edustan kiveystä ja polkuja varten. Ei tarvita kalliita salikortteja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti