lauantai 20. syyskuuta 2014

Laattoja seinillä ja lattialla!

Kuluneen viikon aikana lähestyvä muutto tuntui entistä todellisemmalta. Laattamiehiä tuli tiistaina ja tänään oli viimeisetkin kulunestoteipit otettu pois. Hän palaa sitten välitilan laatoitusten tullessa ajankohtaiseksi.

Usein laatta ja muutkin asiat menevät joko hyvin tai tosi huonosti. Meillä on käynyt tuuri ja laatoittaja teki upeaa työtä. Kieli meillä ei ollut yhteinen mutta hyvin saimme kommunikoitua. Kuvat kertokoon.


Ei musta pädikuvaajaa tule, nää ei vaan onnistu! No, seinillä Italian white ja graphite, lattialla Casablanca nero.
Pönttö vasemmalla, suihku oikealla. Väliin tulee suihkuseinä. Pesutilat ei ole jättimäiset, mutta mieluummin otettiin isompi vaatehuone. Vaatehuonetta olisi voinut pienentää, jolloin suihkutilasta olisi tullut pidempi. Eteisen laatta on Manhattan antrasiitti 44,5cm kanttiinsa (edullinen lisähintainen), vaaleampi on erillisveski ja väri Casablanca Antrasiitti. Mielenkiintoisia nuo väritkoodit...
Ulkona mies on tehnyt ahkerasti sokkelinvierusten rajauksia. Saataisi ne tehtyä ennen talven tuloa niin keväällä pääsee sitten heti laatoitushommiin.

4 kommenttia:

 1. Wau, hyvältä näyttää! Meilläkin laatoittaja sai hommansa valmiiksi, pikku vessan välitilaa lukuun ottamatta. Koska teillä olikaan valmistuminen? :)

  VastaaPoista
 2. Kiitti! Meillä valmistuminen on niin että heti marraskuun alussa on näyttely, niin se on ainakin nettiin merkattu 😀 teillä vähän aiemmin?

  VastaaPoista
 3. Juu, sopimuksessa viikolla 44, mutta ilmeisesti työmaapäällikkö arvioinut 17.pv. En sitten tiedä kuinka viivästyy, kun oli tuo lattiaepisodi. :)

  VastaaPoista
 4. Hyvältä näyttää laatoitukset! :)

  VastaaPoista